Re: motor vastgelopen ?

---Vorig bericht:---
: hoi hoi,
: onlangs nieuwe bougie erin (de échte) en sinds dan slecht starten.. na enkele weken loopt plots de motor vast (ronkend zoemend geluid en een slag,alsof er iets wegschoot of er iets tussenschoot.....

Wat een ellendig verhaal, Sonja. Goed dat jou zelf niets is gebeurd, want voor hetzelfde geld blokkeert er iets, en ga je onderuit.

Of die vastloper iets met die nieuwe bougie te maken heeft, is moeilijk te beoordelen.
Maar nu overweeg je of je een motorrevisie moet laten uitvoeren. Heeft de werkplaats al een schatting gemaakt van de kosten?

Als ik voor de keuze zou staan, zou ik vermoeden, dat ik veel geld voor de revisie moest uitgeven en dan een oude Elystar met een gezonde motor overhoud, waar al gauw weer volgende kosten aan zullen ontstaan. Want hoe is het met de uitlaat, met de koppeling, de remschijven en de accu?

Nee, het advies van de werkplaats lijkt me juist: kijk naar iets anders uit en onderhandel over de inruilwaarde van je huidige, defecte Elystar. Met wat geluk kun je met een vriendelijke bijbetaling weer jaren vooruit op je volgende (gebruikte?) Elystar, waar je bij de handelaar dan mogelijk ook nog garantie op hebt.
 
ingezonden door Erick op 1 Apr 2014 17:22
 


Berichtenoverzicht


Plaats een reactie op dit bericht

Naam:

Onderwerp:

Bericht (max 5k):
 
Voeg plaatje toe met [img] http://yourdomain/yourpicture.jpg [/img] (max.width 640 pixels)
Voeg hyperlink toe met [url] http://yourdomain/yourfilename.htm [/url]
 

of toon een preview